Sander Duivestein

Sander Duivestein

Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie. Uit naam van VINT (het Verkennings Instituut Nieuwe Technologie van ICT-dienstverlener Sogeti) schreef hij in de afgelopen jaren meerdere boeken en rapporten over onder andere het Internet of Things, Wearables, Big Data, Social Media, Mobile, Cloud Computing en de economische crisis. Naast bovengenoemde onderzoeken omvat zijn expertise de volgende onderwerpen: Bitcoin 2.0, robots, technologische werkloosheid, collaboration / platform economy, wearable computing, kunstmatige intelligentie, privacy, countercultures, NBIC, singulariteit en Quantified Self.

 
Jochem van Dijk

Jochem van Dijk

Jochem van Dijk is Head of HR Digital bij ABN AMRO Bank en verantwoordelijk voor de next generation digitalisering van HR-processen bij het bedrijf. Vanuit zijn functie heeft hij veel ervaring met het optimaliseren en innoveren van de HR-services omtrent employee experience. Daarnaast leidt Jochem de implementatie van Agile HR binnen het HR IT-landschap. Hij heeft een achtergrond in HR IT-consultancy, projectmanagement en lean HR bij zowel publieke als private bedrijven.

 
Hans van der Spek

Hans van der Spek

Hans van der Spek MMC RI (1961). Sinds 2009 is Hans als adviseur werkzaam bij Berenschot en betrokken bij projecten op het gebied van het meetbaar maken van de effecten van HR-beleid, benchmarking van HRM, HR audits, ondersteuning van reorganisaties en harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Hans is als manager van het Kenniscentrum HCM eindverantwoordelijk voor de diverse trend- en salarisonderzoeken. Ten slotte is hij als freelance docent verbonden aan Avans+ en de Utrecht Business School.

 
Kai Grunewald

Kai Grunewald

Kai is Co-Founder van The Disruptors. Vanuit de overtuiging dat de HR-mechanismen uit het verleden hun werk wel gedaan hebben maar ook hun tijd hebben gehad bekijkt hij zaken met een andere bril. Een stevige basis in HR gecombineerd met recruitment, innovatief vermogen, vertalen van strategie naar tactisch en operationeel maakt dat hij zaken in beweging krijgt. Als het gaat over combinaties van mens, organisatie, beweging, creativiteit en toekomst dan komt energie bij hem echt los!

 
Marlie Willems

Marlie Willems

Marlie Willems werkt als Happy Customers Officer bij Treams. Marlie is constant op zoek naar afstemming; partijen aan elkaar verbinden en zorgen dat kennis, processen en inhoud op elkaar aansluiten. Wij begrijpen alles van software en alles van mensen. Door deze twee dingen bij elkaar te brengen zoeken wij het ‘goud’ binnen een organisatie en versterken dat. We gaan uit van van alle sterke punten die aanwezig zijn. Wij geloven in de wisselwerking tussen mensen en techniek.

 
Fleur Stiels

Fleur Stiels

Fleur Stiels is werkzaam bij Dutch Rose Media. Dutch Rose Media is expert op het gebied van experiences met augmented reality. Of het nou met een game, verhaal of binnen een leeromgeving toegepast gaat worden, wij geloven dat AR hier is om te blijven.

 
Walter Bril

Walter Bril

Walter Bril is van huis uit proces kennismanagement deskundige. Daarnaast heeft hij zich verdiept in de ontwikkelingen rond blockchain. Vooral in het licht van de huidige maatschappelijke ontwikkelingen, is hij fervent blockchain evangelist geworden. Bovenstaande combinatie blijkt juist nu erg waardevol.  Walter heeft Bedrijfskundige Informatica gestudeerd aan de Rijkshogeschool IJsselland en is co-auteur van Blockchain Organiseren & Blockchain Organiseren voor Managers.

 
Erik de Jong

Erik de Jong

Ervaren consultant op het vlak van (online) leren en employee performance. Als business consultant bij work21 ontwikkelt hij slimme oplossingen die organisaties in beweging zetten en mensen in hun kracht. Dat doet hij gedreven, kritisch en met een verfrissende insteek die zijn basis vindt in zijn achtergrond als Delfts ontwerper.

 
Arti Nokhai

Arti Nokhai

Arti Nokhai heeft een achtergrond in IT en Business Administration en is gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie. Ze helpt klanten bij het implementeren van innovatie en zorgt op een pragmatische manier om een eerste stap te maken. Ze is er vast van overtuigd dat AI in het jaar 2022 in het leven zal beïnvloeden van miljoenen mensen. Als product-owner van baas laat ze zien hoe je op een creatieve manier innovatie inzet. "Een visie zonder uitvoering blijft een illusie"

 
Frank de Nijs

Frank de Nijs

Als Enterprise Innovator begeleidt Frank de Nijs managementteams binnen Centric bij vernieuwing van producten, diensten en benodigde organisatie-inrichting. Frank informeert en adviseert bedrijven en organisaties over ontwikkelingen in kantoorautomatisering op langere termijn en de bijkomende veranderingen. Een heldere beeldvorming van toekomstige veranderingen ziet hij als een belangrijke voorwaarde voor de levensvatbaarheid van elke organisatie.

 
Mark van der Pijl

Mark van der Pijl

Mark van der Pijl is lead consultant digitale transformatie HR bij Centric. Hij ondersteunt klanten bij de implementatie van nieuwe HR-technologie en adviseert bij de aanpak van digitaliseringsvraagstukken binnen het HR-domein. Mark heeft een verrassende blik op thema’s rondom HR en techniek, zijn vernieuwende visie deelt hij dan ook graag met u tijdens de verdiepingssessie.

 
Hans Molenaar

Hans Molenaar

Hans Molenaar is directeur Beeckestijn Business School, hét instituut in Nederland op het gebied van digitale marketing en customer management. Hans doceert over Digital Marketing en Customer Experience in B2B. Daarnaast is hij voorzitter van de PIM Marketing Literatuur Prijs en betrokken bij het B2B trendonderzoek.

 

Digital HR ondersteunt in de transformatie van HR-professionals van een serviceverlenende rol naar adviseur van het management en medewerkers. Word dé business partner voor uw organisatie!


Organisatie     

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.