Sander Duivestein

Sander Duivestein

Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie. Uit naam van VINT (het Verkennings Instituut Nieuwe Technologie van ICT-dienstverlener Sogeti) schreef hij in de afgelopen jaren meerdere boeken en rapporten over onder andere het Internet of Things, Wearables, Big Data, Social Media, Mobile, Cloud Computing en de economische crisis. Naast bovengenoemde onderzoeken omvat zijn expertise de volgende onderwerpen: Bitcoin 2.0, robots, technologische werkloosheid, collaboration / platform economy, wearable computing, kunstmatige intelligentie, privacy, countercultures, NBIC, singulariteit en Quantified Self.

 
Jochem van Dijk

Jochem van Dijk

Jochem van Dijk is Head of HR Digital bij ABN AMRO Bank en verantwoordelijk voor de next generation digitalisering van HR-processen bij het bedrijf. Vanuit zijn functie heeft hij veel ervaring met het optimaliseren en innoveren van de HR-services omtrent employee experience. Daarnaast leidt Jochem de implementatie van Agile HR binnen het HR IT-landschap. Hij heeft een achtergrond in HR IT-consultancy, projectmanagement en lean HR bij zowel publieke als private bedrijven.

 
Hans van der Spek

Hans van der Spek

Hans van der Spek MMC RI (1961). Sinds 2009 is Hans als adviseur werkzaam bij Berenschot en betrokken bij projecten op het gebied van het meetbaar maken van de effecten van HR-beleid, benchmarking van HRM, HR audits, ondersteuning van reorganisaties en harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Hans is als manager van het Kenniscentrum HCM eindverantwoordelijk voor de diverse trend- en salarisonderzoeken. Ten slotte is hij als freelance docent verbonden aan Avans+ en de Utrecht Business School.

 
Fleur Stiels

Fleur Stiels

Fleur Stiels is werkzaam bij Dutch Rose Media. Dutch Rose Media is expert op het gebied van experiences met augmented reality. Of het nou met een game, verhaal of binnen een leeromgeving toegepast gaat worden, wij geloven dat AR hier is om te blijven.

 
Walter Bril

Walter Bril

Walter Bril is van huis uit proces kennismanagement deskundige. Daarnaast heeft hij zich verdiept in de ontwikkelingen rond blockchain. Vooral in het licht van de huidige maatschappelijke ontwikkelingen, is hij fervent blockchain evangelist geworden. Bovenstaande combinatie blijkt juist nu erg waardevol.  Walter heeft Bedrijfskundige Informatica gestudeerd aan de Rijkshogeschool IJsselland en is co-auteur van Blockchain Organiseren & Blockchain Organiseren voor Managers.

 

Digital HR ondersteunt in de transformatie van HR-professionals van een serviceverlenende rol naar adviseur van het management en medewerkers. Word dé business partner voor uw organisatie!


Organisatie     

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.