Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_m7udqkj4adc02r1q33kjccb2r5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Verdiepingssessies | Digital HR

Verdiepingssessies

Bekijk alle sessies in ronde 1 & 2.

De actuele thema's worden behandeld in een verdiepingssessie van een uur.
Sessieronde 1 start om 13:30 uur en sessieronde 2 om 15.15 uur.

Kai Grunewald
Marlie Willems
Sessieronde 2 1

2.1 Design Thinking: 'Hoe kunnen we innovatie/technologie toepassen op onze HR-cyclus?'NIEUW!

Tijdens deze sessie maken we gebruik van ‘Design Thinking’, een innovatiemethode die uitgaat van de behoeften van de mens. We gaan op ontdekkingsreis in het onderwerp 'Innovatie en technologie’ en hoe we deze elementen kunnen toepassen op jouw HR-cyclus. Om de verwachtingen helder te hebben, je gaat niet naar buiten met een kant-en-klare oplossing. Wel met energie, een richting en creatieve ideeën die kunnen bijdragen aan een oplossing!

Kai Grunewald

Kai Grunewald

Kai is Co-Founder van The Disruptors. Vanuit de overtuiging dat de HR-mechanismen uit het verleden hun werk wel gedaan hebben maar ook hun tijd hebben gehad bekijkt hij zaken met een andere bril. Een stevige basis in HR gecombineerd met recruitment, innovatief vermogen, vertalen van strategie naar tactisch en operationeel maakt dat hij zaken in beweging krijgt. Als het gaat over combinaties van mens, organisatie, beweging, creativiteit en toekomst dan komt energie bij hem echt los!

Marlie Willems

Marlie Willems

Marlie Willems werkt als Happy Customers Officer bij Treams. Marlie is constant op zoek naar afstemming; partijen aan elkaar verbinden en zorgen dat kennis, processen en inhoud op elkaar aansluiten. Wij begrijpen alles van software en alles van mensen. Door deze twee dingen bij elkaar te brengen zoeken wij het ‘goud’ binnen een organisatie en versterken dat. We gaan uit van van alle sterke punten die aanwezig zijn. Wij geloven in de wisselwerking tussen mensen en techniek.

Sessieronde 2 2

2.2 HR on Steroids: innovatief met AI-middelenNIEUW!

We lezen en horen dagelijks hoe de wereld verandert door de snelheid van technologie. Wordt het een doom-scenario of gaat het juist de goede kant op? En vooral: hoe pakt u daar als HR-professional het voortouw in? In deze workshop schetsen we geen vergezichten of totaaloplossingen, maar gaan we praktisch aan de slag. U verkent en zet concrete stappen die inspiratie bieden, maar ook direct waarde en perspectief bieden voor HR. U ervaart de innovatiekracht van AI, en krijgt een zelfgemaakt digitale eindresultaat mee naar huis. #leiderschap #innovatie

Arti Nokhai

Arti Nokhai heeft een achtergrond in IT en Business Administration en is gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie. Ze helpt klanten bij het implementeren van innovatie en zorgt op een pragmatische manier om een eerste stap te maken. Ze is er vast van overtuigd dat AI in het jaar 2022 in het leven zal beïnvloeden van miljoenen mensen. Als product-owner van baas laat ze zien hoe je op een creatieve manier innovatie inzet. "Een visie zonder uitvoering blijft een illusie"

Erik de Jong

Ervaren consultant op het vlak van (online) leren en employee performance. Als business consultant bij work21 ontwikkelt hij slimme oplossingen die organisaties in beweging zetten en mensen in hun kracht. Dat doet hij gedreven, kritisch en met een verfrissende insteek die zijn basis vindt in zijn achtergrond als Delfts ontwerper.

Sessieronde 2 3

2.3 De rol van HR & Learning bij digitale transformatieNIEUW!

De HR-wereld is als gevolg van digitalisering sterk in beweging. Veel HR-professionals worstelen met de vraag welke ze rol ze moeten innemen? In diverse organisaties neemt HR een belangrijke proactieve en sturende rol. Deze HR-professionals onderkennen de noodzaak de juiste kennis en skills in huis te hebben om te kunnen overleven. In deze track kunt u leren van diverse HR cases uit de financiële dienstverlening, B2B, retail en FMCG.

Hans Molenaar

Hans Molenaar is directeur Beeckestijn Business School, hét instituut in Nederland op het gebied van digitale marketing en customer management. Hans doceert over Digital Marketing en Customer Experience in B2B. Daarnaast is hij voorzitter van de PIM Marketing Literatuur Prijs en betrokken bij het B2B trendonderzoek.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_m7udqkj4adc02r1q33kjccb2r5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0