Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_mns9agm8h6ktjiimgv7l709ge0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Verdiepingssessies | Digital HR

Verdiepingssessies

Bekijk alle sessies in ronde 1 & 2.

De actuele thema's worden behandeld in een verdiepingssessie van een uur.
Sessieronde 1 start om 13:30 uur en sessieronde 2 om 15.15 uur.

Frank de Nijs
Mark van der Pijl
Sessieronde 1 1

1.1 Wat gaat de blockchain voor HRM betekenen?

Wanneer je ‘HR’ of ‘HRM’ in combinatie met ‘Blockchain’ googelt krijg je op dit moment weinig betekenisvolle resultaten. Dit terwijl blockchain naar verwachting een vergelijkbare verandering in ons leven zal brengen als internet. Na de mainframe, de PC, het internet en social/mobile zien we nu de volgende disruptieve innovatie: blockchain. De vraag is dan: ‘Wanneer gaat HR gebruik maken van blockchain organiseren?'

Walter Bril

Walter Bril is van huis uit proces kennismanagement deskundige. Daarnaast heeft hij zich verdiept in de ontwikkelingen rond blockchain. Vooral in het licht van de huidige maatschappelijke ontwikkelingen, is hij fervent blockchain evangelist geworden. Bovenstaande combinatie blijkt juist nu erg waardevol.  Walter heeft Bedrijfskundige Informatica gestudeerd aan de Rijkshogeschool IJsselland en is co-auteur van Blockchain Organiseren & Blockchain Organiseren voor Managers.

Sessieronde 1 2

1.2 Immersive learning door storytelling met AR/VR

Verhalen over Augmented Reality en Virtual Reality: het blijft vaak steken in een paar leuke voorbeelden en het eventueel zelf ervaren van de tool door een bril op te zetten. Een beloftevolle ontwikkeling, maar toch lijkt het vooral leuke gimmick te blijven. Er is een benadering die het echt toepasbaar maakt: storytelling! Door het concept van storytelling goed toe te passen kun je een immersive leerbeleving creëren. Bruikbaar op de werkvloer, binnen en buiten: overal is het te vinden!

Fleur Stiels

Fleur Stiels is werkzaam bij Dutch Rose Media. Dutch Rose Media is expert op het gebied van experiences met augmented reality. Of het nou met een game, verhaal of binnen een leeromgeving toegepast gaat worden, wij geloven dat AR hier is om te blijven.

Sessieronde 1 3

1.3 HR 4.0: Uw mensen centraal in een datagedreven werkomgevingNIEUW!

We genereren steeds meer prestatiegerichte data. Organisaties worden een datagedreven ecosysteem waarbinnen grenzen vervagen en HR de rol van Business Partner krijgt. We maken de slag van de operatie naar innovatie. Welke invloed heeft digitalisering op uw mensen en hoe blijft u hen centraal stellen? In deze verdiepingssessie gaan we samen op zoek naar het antwoord op de vraag: “hoe maak ik de slag van Business 4.0 naar HR 4.0?”.

Frank de Nijs

Frank de Nijs

Als Enterprise Innovator begeleidt Frank de Nijs managementteams binnen Centric bij vernieuwing van producten, diensten en benodigde organisatie-inrichting. Frank informeert en adviseert bedrijven en organisaties over ontwikkelingen in kantoorautomatisering op langere termijn en de bijkomende veranderingen. Een heldere beeldvorming van toekomstige veranderingen ziet hij als een belangrijke voorwaarde voor de levensvatbaarheid van elke organisatie.

Mark van der Pijl

Mark van der Pijl

Mark van der Pijl is lead consultant digitale transformatie HR bij Centric. Hij ondersteunt klanten bij de implementatie van nieuwe HR-technologie en adviseert bij de aanpak van digitaliseringsvraagstukken binnen het HR-domein. Mark heeft een verrassende blik op thema’s rondom HR en techniek, zijn vernieuwende visie deelt hij dan ook graag met u tijdens de verdiepingssessie.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_mns9agm8h6ktjiimgv7l709ge0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0