09:00Registratie en ontvangst

 

09:30Opening

Opening door dagvoorzitter Marco Hendrikse

09:45De toekomst van HR en digitalisering

Sander Duivestein: spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie.

Haal het maximale uit uw HR-strategie!
Hoe ziet de nabije toekomst van HR eruit? Welke ontwikkelingen gaan op de korte termijn echt een rol spelen binnen organisaties.
Waar moet u mee aan de slag en hoe? Hoe doen vooruitstrevende organisaties dit?

In vogelvlucht neemt Sander u mee naar verleden, heden en toekomst en de impact die alle (digitale) ontwikkelingen hebben (gehad) op HR en de rol van HR in de organisatie.

 

10:30Best Practice: Digital HR bij ABN AMRO

Jochem van Dijk: Head of HR digital @ABN AMRO

Tijdens de organisatorische transformatie die ABN AMRO in de afgelopen periode doorliep heeft HR het voortouw genomen om de bank soepel door deze transformatie te loodsen. Zo wilden ze het recruitmentproces optimaliseren en het hele bedrijf laten ervaren hoe slim personeelsmanagement substantieel bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen.

Het hervormen van de organisatiestructuur, een nieuwe recruitmentmethode- en technologie en de stap naar agile werken waren de belangrijke thema's tijdens de transformatie. Door vanaf de start het voortouw te nemen is de geloofwaardigheid en impact van HR binnen de organisatie vergroot.

Digitalisering van HR speelde een grote rol binnen het transformatieproces en speelt nog steeds een grote rol binnen ABN AMRO. Vandaag vertelt Jochem van Dijk hoe het proces is verlopen en welke learnings hij daaruit graag met u deelt. Welke systemen, denkwijzes en samenwerkingen hebben hem en de organisatie geholpen om op het punt te komen waar ze nu zijn. Hoe ziet hij de toekomst? Met welke ontwikkelingen moet HR aan de slag? En hoe doet u dit? Hoe claimt HR een voortrekkersrol bij de digitalisering van HR en de organisatie in zijn geheel?

Leer van de praktijkkennis van Jochem van Dijk om uw organisatie verder te brengen.

klik hier voor het interview met Jochem van Dijk >> publicatie redactie PW.

11:15 - 11:45Pauze

Koffie & thee pauze

11:45HR Tech; de ontkenningsfase voorbij?!

Hans van der Spek: adviseur bij Berenschot

De vertaling van inspiratie naar een praktisch plan; een reality check. Nieuwe technologie, ICT en robots stellen HR voor veel uitdagingen. De kunst is het beste uit deze ontwikkelingen te halen. HR heeft alle instrumenten in huis om goed op de ontwikkelingen te anticiperen en zo zijn rol verder te versterken.  

12:30Lunch

 

13:30Sessieronde 1

1.1 Wat gaat blockchain voor HRM betekenen?

1.2 Immersive learning door storystelling met AR/VR

1.3 HR 4.0: Uw mensen centraal in een datagedreven werkomgeving

14:45Pauze

 

15:15Sessieronde 2

2.1 Design Thinking: 'Hoe kunnen we innovatie/technologie toepassen op onze HR-cyclus?'

2.2 HR on Steroids: innovatief met AI-middelen

2.3 De rol van HR & Learning bij digitale transformatie

16:30Netwerkborrel

 

Digital HR ondersteunt in de transformatie van HR-professionals van een serviceverlenende rol naar adviseur van het management en medewerkers. Word dé business partner voor uw organisatie!Organisatie      

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.