Praktijksessies

Bekijk alle sessies in ronde 1 & 2.

De actuele thema's worden behandeld in een masterclass van een uur.
Sessieronde 1 start om 13:45 uur en sessieronde 2 om 15.15 uur.

Walter Bril
Sessieronde 1 1

1.1 Wat gaat de blockchain voor HRM betekenen?

Wanneer je ‘HR’ of ‘HRM’ in combinatie met ‘Blockchain’ googelt krijg je op dit moment weinig betekenisvolle resultaten. Dit terwijl blockchain naar verwachting een vergelijkbare verandering in ons leven zal brengen als internet. Na de mainframe, de PC, het internet en social/mobile zien we nu de volgende disruptieve innovatie: blockchain. De vraag is dan: ‘Wanneer gaat HR gebruik maken van blockchain organiseren?'

Walter Bril

Walter Bril

Walter Bril is van huis uit proces kennismanagement deskundige. Daarnaast heeft hij zich verdiept in de ontwikkelingen rond blockchain. Vooral in het licht van de huidige maatschappelijke ontwikkelingen, is hij fervent blockchain evangelist geworden. Bovenstaande combinatie blijkt juist nu erg waardevol.  Walter heeft Bedrijfskundige Informatica gestudeerd aan de Rijkshogeschool IJsselland en is co-auteur van Blockchain Organiseren & Blockchain Organiseren voor Managers.

Sessieronde 1 2

1.2 Immersive learning door storytelling met AR/VR

Verhalen over Augmented Reality en Virtual Reality: het blijft vaak steken in een paar leuke voorbeelden en het eventueel zelf ervaren van de tool door een bril op te zetten. Een beloftevolle ontwikkeling, maar toch lijkt het vooral leuke gimmick te blijven. Er is een benadering die het echt toepasbaar maakt: storytelling! Door het concept van storytelling goed toe te passen kun je een immersive leerbeleving creëren. Bruikbaar op de werkvloer, binnen en buiten: overal is het te vinden!

Fleur Stiels

Fleur Stiels is werkzaam bij Dutch Rose Media. Dutch Rose Media is expert op het gebied van experiences met augmented reality. Of het nou met een game, verhaal of binnen een leeromgeving toegepast gaat worden, wij geloven dat AR hier is om te blijven.

Sessieronde 1

1.3 Workshop van onze partner Work 21

Sessieronde 1

1.4 Volgt

De volgende thema's staan in de sessierondes centraal:

Security, AI, HR Analytics, Futureproof recruitment, Digitalisering HRM processen, Big data, Social media, Agile werken, AR / VR, Talentontwikkeling, de nieuwste digitale tools, Blockchain, Elearning etc.

Programma volgt

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.