Partner worden

Ontmoet tijdens Digital HR - HR-professionals die de volgende stap zetten op het gebied van technologie en HR. Het event kenmerkt zich door een ijzersterk inhoudelijk programma en een interessante beursvloer.

Uw organisatie mag hier niet ontbreken! Wacht niet te lang en regel nu uw deelname aan Digital HR.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met:

Nicole van Lierop
Key Accountmanager – HR portfolio

T: 06 10833003 / 088 58 40 753
E: nicolevanlierop@vakmedianet.nl

 

 

Partners

Dé partner voor transformatie naar adaptieve organisatie in digitaal tijdperk. work21 adviseert organisaties, traint en coacht professionals en realiseert gedragsveranderingen vanuit vier thema’s: adoptie van nieuwe technologie, slim werken & organiseren, leiderschap en adaptieve organisaties.


Wil je als organisatie of als medewerker goed om kunnen gaan met een steeds complexere wereld, dan biedt e-office je andere manieren van werken en samenwerken. We doen dit met name met cloud technologie van IBM (Watson, Bluemix en Connections) en Microsoft (Azure, Office365 en Dynamics365). Concreet én innovatief.

work21 en e-office zijn onderdeel van de e-office group en is in 1991 opgericht met ‘de kracht van mensen’ als uitgangspunt. Als voorbeeld in de markt zoeken wij altijd naar nieuwe manieren van werken, samenwerken en organiseren. Uiteraard op het snijvlak van technologie, mens en organisatie.


Mensen zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. Door professionals, partners en klanten met elkaar te verbinden met technologie, biedt Centric de ruimte om talenten, kennis en ideeën met elkaar te delen: PeopleCentricity.

Met Motion bieden wij onze klanten een modern totaal dienstverleningsconcept, voor een wendbare organisatie. Motion biedt uw medewerkers een gebruikerservaring die gelijk is aan die van de moderne toepassingen, zoals zij ook ‘van thuis’ kennen. U stelt uw medewerkers in staat om flexibel – altijd en overal – de eigen HR-zaken te regelen en krijgt HR de rol van strategisch regisseur. HR als business partner in een datagedreven werkomgeving.


Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus.


Intuo is een internationaal talent management platform dat duidelijke doelstellingen, gerichte coaching en feedback aanbiedt om de betrokkenheid van werknemers te verhogen.


 

 

 

Organisatie

 

 

 

Download brochure

Alle partnermogelijkheden op een rij? Download dan nu de brochure.

De velden met een * zijn verplicht.


(0123456789)
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.