Datum
21 juni 2018
Van 09:00 uur tot 17:00 uur

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
MeetUp
Jaarbeursplein 6A, 3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

Tarieven

Groepstarief
€ 325 p.p. bij deelname vanaf 2 personen of meer van één organisatie

Regulier tarief
​€ 425 p.p. bij deelname van 1 persoon van één organisatie

Deze dag is interessant voor
Of u net bent begonnen met het digitaliseren van personeelsdossiers en andere HR-processen of al toe bent aan de volgende stap. Inspireer uzelf én uw organisatie in één dag over alle mogelijkheden. Wij behouden ons het recht voor om uw deelname te annuleren indien u niet tot de doelgroep behoort. Het event is uitsluitend bedoeld voor HR-professionals zoals:

  • HR medewerkers
  • HR coördinatoren
  • HR adviseurs
  • HR managers
  • HR directeuren

Annuleringsvoorwaarden
Annuleert u tot drie weken voor aanvang van dit event, dan brengen wij u geen administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt om € 75 excl. btw aan administratiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Contact
Voor vragen over de afhandeling van jouw inschrijving kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088-58 40 401 of aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Digital HR ondersteunt in de transformatie van HR-professionals van een serviceverlenende rol naar adviseur van het management en medewerkers. Word dé business partner voor uw organisatie!


Organisatie    

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.