Digital HR

21 juni 2018Jaarbeurs Utrecht

Inschrijven

Digitalisering vertaald naar uw organisatie

Nieuwsberichten over innovaties als drones, artificial intelligence, robots, virtual reality, agile werken, apps en digitalisering van processen vliegen u om de oren. We nemen u mee in de wereld van technologie en innovaties. Wat is er allemaal al mogelijk? Waar kunt u van leren en welke stappen moet u als HR-professional morgen al zetten?

The future of work is now

Processen moeten opnieuw worden ingericht. Er moet een vernieuwde interactie ontstaan tussen medewerker en manager over HR-zaken, die aansluit bij de verwachtingen van de nieuwe generatie. Dit event ondersteunt in de transformatie van een service verlenende rol naar een adviseur van het management en medewerkers. Word dé business partner voor uw organisatie!

Let's go digital!

3e editie: in 2017 beoordeeld met 8 door ruim 140 bezoekers

Inspirerende keynotes en 8 interactieve sessies

Partners met de nieuwste oplossingen en ideeën op het gebied van technologie en HR

Arti Nokhai

Arti Nokhai

Arti Nokhai heeft een achtergrond in IT en Business Administration en is gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie. Lees verder

Walter Bril

Walter Bril

Walter Bril is van huis uit proces kennismanagement deskundige. Daarnaast heeft hij zich verdiept in de ontwikkelingen rond blockchain. Lees verder

Hans Molenaar

Hans Molenaar

Hans Molenaar is directeur Beeckestijn Business School, hét instituut in Nederland op het gebied van digitale marketing en customer management. Lees verder

Voor HR-professionals die een volgende stap willen zetten op het gebied van technologie en HR.

Of u net bent begonnen met het digitaliseren van personeelsdossiers en andere HR-processen of al toe bent aan de volgende stap. Inspireer uzelf én uw organisatie in één dag over alle mogelijkheden.

 

Wat levert deze dag u op:

  • U bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en het belang voor HR.
  • U weet hoe u de belangrijkste ontwikkelingen binnen uw organisatie kunt implementeren.
  • Inspiratie van topsprekers en verdiepende workshops om direct mee aan de slag te gaan.

 

 

 

Digital HR ondersteunt in de transformatie van HR-professionals van een serviceverlenende rol naar adviseur van het management en medewerkers. Word dé business partner voor uw organisatie!Organisatie:    

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.